Yazılımlar ve Geliştiriciler
Lisans
Program ücretsiz olarak lisanslanabilir.
hroot ile yapılan deneylerin sonuçlarını raporlarken, lisans gereği yayınlarda kullanımını belirtmeniz ve Çalışma Makalesi'ni atıf yapmanız gerekmektedir.
Doğru atıf şu şekildedir:
Deney, hroot yazılımı ile düzenlendi ve katılımcılar toplandı (Bock, Olaf, Ingmar Baetge & Andreas Nicklisch, 2014).
Kaynak:
Bock, Olaf; Baetge, Ingmar; Nicklisch, Andreas (2014): hroot: Hamburg Kayıt ve Organizasyon Çevrimiçi Aracı. European Economic Review, 71, 117–120.
https://doi.org/10.1016/j.euroecorev.2014.07.003
hroot nasıl sipariş edilir? Lisans almak için lütfen şu adrese başvurun:
hroot.wiso@uni-hamburg.de
Hamburg Üniversitesi
İşletme, Ekonomi ve Sosyal Bilimler Fakültesi
WiSo Araştırma Laboratuvarı
Von-Melle-Park 5
20146 Hamburg
Almanya
Telefon: +49 – (0) 40 - 42 83 8 - 37 59
hroot projesi sitesi
Size kontratınızı gönderebilmemiz için bir posta adresine ve hroot'u indirmek için giriş bilgilerinizi (kullanıcı adı ve şifre) gönderebilmemiz için bir e-posta adresine ihtiyacımız var.
hroot, işbirliği içinde geliştirilen bir yazılımdır ve kullanıcıları tarafından sürekli olarak geliştirilmekte ve iyileştirilmektedir. hroot kullanıcılarının işbirliğini kolaylaştırmak için bir GitHub platformu kurduk (
https://github.com). Burada, hroot'un en son sürümünü bulabilir ve ayrıntılı bir kurulum kılavuzunu içeren bir wiki'yi inceleyebilirsiniz. Ayrıca GitHub üzerinden hataları bildirebilirsiniz. Özellikle, kullanıcıların yaptıkları değişiklikleri bu işbirlikçi platformda belgelemeleri mümkündür, böylece her bireysel kullanıcı iyileştirmeleri hızla diğer tüm lisans sahiplerine ulaştırabilir.
Lisans sahipleri için: GitHub platformu üzerinden yazılımı almak için lütfen
https://github.com adresinde bir (ücretsiz) kullanıcı hesabı kaydettirin. Hemen kendi GitHub kullanıcı kimliğinizi alacaksınız. Ardından GitHub kullanıcı adınızı (e-posta:
hroot.wiso@uni-hamburg.de) bize bildirirseniz, sizi hızla hroot projesine kaydedeceğiz.
Yazılım
hroot, Ruby on Rails ile geliştirilmiştir.
© 2011-2022 Hamburg Üniversitesi